Adres : Kavaklı Mah. Kocatepe Cad. Kınalıkuzu Sok. No:5 Beylikdüzü İstanbul
Telefon et 0544 354 50 48

Mezuniyet Fotoğraf Çekimi


Fotoğrafçı hizmetlerimiz arasında Mezuniyet hatırası çekmek de yer almaktadır. Beylikdüzü Avcılar Büyükçekmece ve Başakşehir de semt fotoğrafçısı olarak hizmet veren Beylikdüzü Fotoğrafçısı Beylikdüzü Foto Mezun olacak öğrenciler için dış mekan fotoğraf çekimi hizmeti vermektedir. Özellikle gruplara verdiğimiz mezuniyet fotoğraf çekimi hizmeti 8 kişilik gruplara kadar seçili dış mekanda gerçekleştirilmektedir.

Öğrenci Gruplarına Özel Mezuniyet Fotoğraf Çekimi

Mezuniyet hatıranızı oluştururken kepli ve diplomalı olarak çekilen grup ve portre çekimlerinde öğrencilerin mutluluğu bizim için çok önemlidir. Bizi tercih ederek verdikleri güven için elimizden gelenin en iyisini yapmakla hükümlüyüz. Mezuniyet fotoğrafı öğrenciler için ne kadar çok önemli olduğunun bilincinde olduğumuz için öncesinde fotoğraf çekilecek grupla planlama yapılmaktadır.

Mezuniyet fotoğrafçısı olarak çekim günü için yapılan ön hazırlıkların önceden planlanması ve çekim gününü en verimli şekilde kullanabilmek için kargaşaya yol açmayan diyaloglar içinde bulunulması gerektiğini vurguluyoruz. Dış çekimler de semt fotoğrafçısı olarak daha çok Beylikdüzü Büyükçekmece ve Başakşehir e yakın açık alanlarda fotoğraf çekmeyi tercih ediyoruz. Bu semtlerde yer alan havuzlu ağaçlı açık alanlarda gerçekleştirilen mezuniyet fotoğraf çekimi saatlerinin öğleden önce yada öğleden sonra olması tercih sebebidir. Mezuniyet fotoğraf çekim ücretleri semt fotoğrafçısı olduğumuz için sabit tutulup 3 saatlik bir dış çekim ücreti alınmaktadır. Grup fotoğraflarının yanısıra portre fotoğraf çekimi de yapılmaktadır. Vaktimizi en iyi şekilde değerlendirebilmemiz bölgeyi ve mekanları iyi tanıyor olmamızdandır.

 

Mezuniyet Fotoğrafçısı Beylikdüzü Fotoğrafçı Hizmeti

Beylikdüzü Mezuniyet fotoğrafçısı , Dış çekim Beylikdüzü Mezuniyet Okul Çekimi , Okul Yıllık Fotoğraf Çekimi, Okul Fotoğrafçısı Beylikdüzü Öğrenci Kepli Fotoğraf Çekimi Beylikdüzü Fotoğraf Stüdyosu ve Seyyar Okul Fotoğrafçısı , Beylikdüzü Okul Mezuniyet Fotoğraf ve Video Çekimi grubumuz tarafından esas iş olarak hizmet vermektedir. Beylikdüzü Okulları Fotoğrafçı hizmetinde okullara seyyar ekipmanlarla gidilerek fotoğraf çekimi yapılmaktadır. Yıl sonu gösterisi fotoğraf çekimi ve Yıl sonu gösterisi video çekimi hizmeti profesyonel olarak profesyonel ekipmanlarımızla yapılmaktadır.

Büyükçekmece Mezuniyet fotoğrafçısı , Dış çekim Büyükçekmece Mezuniyet Okul Çekimi , Okul Yıllık Fotoğraf Çekimi, Okul Fotoğrafçısı Büyükçekmece Öğrenci Kepli Fotoğraf Çekimi Büyükçekmece Fotoğraf Stüdyosu ve Seyyar Okul Fotoğrafçısı , Büyükçekmece Okul Mezuniyet Fotoğraf ve Video Çekimi grubumuz tarafından esas iş olarak hizmet vermektedir. Büyükçekmece Okulları Fotoğrafçı hizmetinde okullara seyyar ekipmanlarla gidilerek fotoğraf çekimi yapılmaktadır.

Seyyar Ekipmanlarla Okul Fotoğrafçısı Hizmeti

Avcılar Okul Mezuniyet Fotoğraf ve Video Çekimi grubumuz tarafından esas iş olarak hizmet vermektedir. Avcılar Okulları Fotoğrafçı hizmetinde okullara seyyar ekipmanlarla gidilerek fotoğraf çekimi yapılmaktadır. Avcılar Mezuniyet fotoğrafçısı , Dış çekim Avcılar Mezuniyet Okul Çekimi , Okul Yıllık Fotoğraf Çekimi, Okul Fotoğrafçısı Avcılar Öğrenci Kepli Fotoğraf Çekimi Avcılar Fotoğraf Stüdyosu ve Seyyar Okul Fotoğrafçısı hizmetleri verilmektedir.

Mezuniyet Hatırası Kepli Fotoğraf Çekimi

Başakşehir Okulları Fotoğrafçı hizmetinde okullara seyyar ekipmanlarla gidilerek fotoğraf çekimi yapılmaktadır. Başakşehir Mezuniyet fotoğrafçısı , Dış çekim Başakşehir Mezuniyet Okul Çekimi , Okul Yıllık Fotoğraf Çekimi, Okul Fotoğrafçısı Başakşehir Öğrenci Kepli Fotoğraf Çekimi Başakşehir Fotoğraf Stüdyosu ve Seyyar Okul Fotoğrafçısı , Başakşehir Okul Mezuniyet Fotoğraf ve Video Çekimi grubumuz tarafından esas iş olarak hizmet vermektedir.

Esenyurt Mezuniyet fotoğrafçısı , Dış çekim Esenyurt Mezuniyet Okul Çekimi , Okul Yıllık Fotoğraf Çekimi, Okul Fotoğrafçısı Esenyurt Öğrenci Kepli Fotoğraf Çekimi Esenyurt Fotoğraf Stüdyosu ve Seyyar Okul Fotoğrafçısı , Esenyurt Okul Mezuniyet Fotoğraf ve Video Çekimi grubumuz tarafından esas iş olarak hizmet vermektedir. Esenyurt Okulları Fotoğrafçı hizmetinde okullara seyyar ekipmanlarla gidilerek fotoğraf çekimi yapılmaktadır.